The Airbox stelt zichzelf voor

24 January 2018

Het zal de bezoeker van de thuiswedstrijden van New Heroes vast niet zijn ontgaan. Sinds een paar weken prijkt er bij de ingang van de Maaspoort een  grote opblaasbare basketballboog. Een concept van een van onze partners, The AirBox uit Borne. 

Geschiedenis
The AirBox is een bedrijf dat leeft van en op de lucht. “Lucht is wat ons drijft”  is dan ook een van de slogans van dit bedrijf wat ontstaan is in 1987.  “Ik was vroeger ballonvaarder” aldus eigenaar Oscar Dragt. “Ben dus altijd met en in de lucht bezig geweest”  De link met het huidige bedrijf is dan al snel gemaakt.  Oscar Dragt kwam via Bob van Oosterhout (“Die ken ik al vanaf het begin dat hij triple-double opstartte”) bij het basketball terecht. “Vanaf het moment dat ik hoorde dat hij de basketballclub overnam had ik het idee om samen iets te gaan doen. We hebben contact met elkaar opgenomen en uiteindelijk hebben we de boog geleverd die nu bij de ingang staat te prijken”

Grootste in Europa
Het bedrijf ontwikkelt en produceert op locatie in Borne (en sinds kort ook in Roemenie) de meest uiteenlopende promotionele projecten.  Juist in een markt waar het voor de marketeer extra moeilijk is om op te vallen heeft The AirBox toegevoegde waarde. De opblaasbare objecten zijn een marketinginstrument met een ongekend hoge attentiewaarde en zullen bij elk evenement of bedrijf opvallen. “Sinds kort zijn we een samenwerking aangegaan met een vergelijkbaar bedrijf in Engeland. Zij richten zich meer op de sport en spel toestellen terwijl wij onze focus het meest hebben liggen op promotionele projecten. Tezamen zijn we op dit moment in Europa de grootste producent van inflatables” zegt Oscar Dragt met trots. Per 1 januari 2018 zal het bedrijf dan ook verder gaan als Airquee Europe/The AirBox.  Met een team van bijna 300 mensen, verdeeld over de 2 productielocaties,  worden er dagelijks 25-30 grote opblaasbare projecten geproduceerd.

Airbox

Buiten de boog die bij New Heroes aan de ingang staat heeft The Airbox nog veel meer spraakmakende projecten.  Een kleine selectie daarvan is te vinden op de website van het bedrijf, www.theairbox.nl, waar u natuurlijk ook terecht kunt voor meer informatie. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om contact op te nemen en zo te bespreken hoe The Airbox van uw wens een succesvol einddoel kan maken.    

Deel deze pagina

tags

The Airbox, Business Club, 2018

next match
23 September 2018 @ 16:00
vs

Stay in touch with us!